Tóth Erika Mesterkozmetikus, Sminkes

Kedves Menyasszonyok!Az esküvői sminkek kiemelt helyet foglalnak el a szívemben. Életetek egyik legfontosabb napján az esküvőn minden menyasszony üde, ragyogó s talán mondhatom a legszebb szeretne lenni!
Biztosíthatlak, hogy elképzelésednek, egyéniségednek megfelelő menyasszonyi sminket készítek, mely a menyecsketáncig makulátlan marad!
Az esküvői smink sok mindenben eltér egy nappali vagy alkalmi sminktől. Bírnia kell a fotózás, esküvő folyamán nagy melegben, fogadott gratulációk körében, valamint a mulatság során. Nem mindegy kinek a kezére bízod elkészítését!

Fontos, hogy kiváló minőségű tartós anyagokkal készüljön és stílusodnak, elképzelésednek is megfelelő legyen!
Szeretnék ebben segíteni!
Sminkjeim 24 órás tartósságot biztosítanak, vízállóak. Megjelenésedben legfontosabb az összhang, fontos, hogy jól érezd magad az esküvői sminkedben, tudd viselni!
Világmárkákkal dolgozom/ Mac, Dior, Chanel, YSL, Bobby Brown, Lancome, Kryolan, Paris Berlin, Ben Nye, Bourjois /, a tiszta, pontos smink nálam alapfeltétel.
Esküvői próbasminket minden esetben javaslok kb. 2 órát vesz igénybe. Ekkor mindent átbeszélünk, tanácsot adok, ne maradjon benned kétely. Megnézzük mi áll a legjobban. A menyasszonyi ruha stílusához mérten, valamint a csokor, a frizura és az ékszerek milyenségéről is kikérdezlek.
Az arcod előnyeit kiemelem, ami nem túl előnyös "palástoljuk".
Magas fedőképességű anyagokkal dolgozom, így nem okoz gondot problémás bőrök / rosacea, tűzfolt, vitiligo / korrekciója sem.
Fontos a bőr alapos elkészítése: A próbasminknél - ami készülhet 2-3 héttel az esküvő előtt-ellátlak böráploási tanácsokkal is.
Az esküvő napján a vőlegény sminkjéről sem feledkezhettek meg! A fotókon, videón mindenképpen szebb egy plasztikus, egyenletes arcszín, mint a csillogó homlok vagy orr.
Koszorúslányok, családtagok sminkelését is vállalom, ebben az esetben kérd esküvői csomagajánlatomat!

Menyasszonyi sminkek készítésekor finom selyemporokat, selytelmesen csilogó fényeket használok, mely szemhéjporok kiemelik a szemed színét, "életre keltik a szemet."
Sminkanyagaim színtelítettsége, tartóssága minden elvárást felülmúlnak.
Műszempillával a legszebb szem is fokozható!
Az esküvő napján kényelmesen otthonodban vagy az adott helyszínen / szálloda, panzió, esküvő helyszíne / készítem el a sminkedet, ezzel is megkönnyítve az előkészületeket!

Időpontért hívj bizalommal, telefonszámom a 
  kapcsolat menüpontban!


Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információk
Rendben